Ronela Hajati nuk u durua pa ndërhyrë në fytyrën e saj!

 

SHOWTIME

As Ronela Hajati nuk u durua pa ndërhyrë në fytyrën e saj!

 U cilësua si njëra ndër femrat e pakta të estradës që nuk e pa të nevojshme ndërhyrjen në fytyrë e as në linjat e saja, shkruan Kosovarja.

 

E gjitha natyrale dhe madje shumë e bukur, gjë që vërehej letësisht përmes imazheve të publikuara njëra pas tjetrës.
Por, kësaj radhe vërehet një pamje pak më ndryshe e Ronelës, e grimuar nga grimerë professional që e shndërruan në një fytyrë thuajse tjetër.Madje sikur ka ndërhyrë në pjesën e dhëmbëve, saqë buzqeshja e saj të lë pa fjalë, e ky mund të cilësohet me gjasë i vetmi ndryshim që mund të ketë bërë.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.